Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemAK PARTİ  “EVİMEVİNDİR” KAMPANYASI BAŞLATTI

AK PARTİ  “EVİMEVİNDİR” KAMPANYASI BAŞLATTI

Spread the love

AK PARTİ  BAŞKENTTE   DEPREMZEDELERE YUVA AÇIYOR

 Ak Parti Ankara il başkanlığı  depremzede ailelere yönelik  kriz merkezi kurdu.

 Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay illeri ile deremden etkilenen illerden  Ankara ‘ya gelen vatandaşlar için Ak Parti Ankara il başkanlığı evim evimdir” kampanyası  ile  depremzedelere yeni bir yuva açıyor. Asrın felaketinde evsiz  kalan vatandaşlarımız için başlatılan  “evimevindir” kampanyasında depremzede kardeşlerimize evini açmak isteyen  vatandaşlarımız 0850 602 6100  telefonu arayabilirler.

 6 Şubat sabahı 04.17 saatinde Kahramanmaraş merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olmak üzere 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 10ili etkileyen depremin ardından depremzede vatandaşların başka illere  tahliyeleri gerçekleştirildi.    Deprem bölgelerinden Ankara’ya gelen depremzedeler için Ak Parti Ankara il başkanlığı “evimevindir” kampanyası başlatarak Ak Parti Ankara il başkanlığında kriz masası kurdu. Ak Parti Ankara il bakan yardımcısı Ebru Kurban Yaldız’ın başkanlığında kurulan kriz merkezinde   evsiz kalan vatandaşlar için yeni  evlerin kapıları aralanıyor.

VATANDAŞLARIMIZ EVLERİNİ TAHSİS ETTİLER, KENDİ OTURDUKLARI EVLERİ AÇTILAR

Ak Parti Ankara il başkan yardımcısı Ebru Kurban Yaldız yaptığı açıklamada “ Bir haftada kurduğumuz call center a gelen talepleri aldık. Hayırsever Ankaralı vatandaşlarımız evlerini tahsis ettiler, kendi oturdukları evleri açtılar .Kampanyamız duyarlı vatandaşlarımız sayesinde çığ gibi büyüdü ama deprem bölgesinden taleplerimiz halen devam ediyor. Bir haftada 4 bine yakın vatandaşımızı yerleştirdik, ihtiyaçlarını giderdik ve her gün arayıp, onları yalnız bırakmıyoruz. Teşkilatımız eve yerleştirdiğimiz vatandaşlarımıza ziyaretlerini sürdürüyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz”. Asrın felaketinde evsiz  kalan vatandaşlarımız için başlattığımız “evimevindir” kampanyamız ile depremzede kardeşlerimize evini açmak isteyen  vatandaşlarımız 0850 602 6100  telefondan bize ulaşabilirler. El ele vererek bütün yaraları saracağız” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR