Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemADD POLATLI ŞUBEDE KONGRE ZAMANI

ADD POLATLI ŞUBEDE KONGRE ZAMANI

Spread the love

 ADD TEK ADAY İLE SEÇİME GİDİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi bugün olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. ADD Polatlı şube başkanı Hatice Hatipoğlu başkanlığında yapılacak olan genel kurul bugün saat 13.00 ‘de Kent Konseyi binasında gerçekleştirilecek.ADDPolatlı şube başkanı Hatice Hatipoğlu tüm üyeleri genel kurula davet etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak 2022 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalara yer vererek hayata geçirilen projelere yer veren Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube başkanı Hatice Hatipoğlu “dün olduğu gibi yarında  çalışmaya azimle umutla mücadele ile devam edeceğiz”dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi  25 Şubat Cumartesi (bugün) sandığa gidiyor.Tek liste halinde yapılacak olan genel kurul da mevcut başkan Hatice Hatipoğlu yeniden aday oldu .Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube başkanı Hatice Hatipoğlu “dün olduğu gibi yarında  çalışmaya azimle umutla mücadele ile devam edeceğiz”dedi.

ADD POLATLI DA NELER YAPTI? 

Hatipoğlu “Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi 2022 Yılında neler yaptık?Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak Gazeteci-Yazar Uğur MUMCU’yu katledilişinin 29.yılında Polatlı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında soğuk havaya rağmen üyelerimiz ve halkımızla beraber saygı ile andık.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak, ADD Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen “Yılın Atatürkçüsü Ödülleri”ne katıldık. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde İranlı kadın yazar Sara Baherirad’ı konuk ettik.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, sabah Polatlı Atatürk Anıtı önünde, öğlen genel merkezimiz, tüm ADD şubelerimizle birlikte ATO’da “YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ” manifesto toplantısında, öğleden sonra ise Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ederek kutladık.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi başkan yardımcısı Ali Özgür BİLGİÇ, ADD GYK (Genel Yönetim Kurulu) üyeliğine tüzüğümüzün 42.1 ve 44.maddeleri uyarınca çağrılmıştır.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi ATATÜRK KORULUĞU’nda çalışmalar hız kesmeden devam etti. 2022 yılında da Orman Bakanlığı’mızın koruluğumuza hibesi 150 tüplü ağacın dikimi gerçekleşti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi Başkanı Av.Hatice Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Tunceli gezileri esnasında Tunceli Belediye başkanı sayın Fatih Mehmet Maçoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak 3.Gordion Yarı Maratonu spor organizasyonunda yer almaktan mutluluk ve onur duyduk.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak Atamızın Samsun’a çıkışının 103.yıl dönümünü ve Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Polatlı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında CHP Polatlı ilçe teşkilatımızla beraber kutladık. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 33. yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tören ile genel başkanımız sayın Hüsnü Bozkurt’un öncülüğünde Anıtkabir’de Atamızın huzurundaydık.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlikten sorumlu GYK üyesi Ali Özgür Bilgiç, Gençlik Kurulu başkanı Nihat Arda Mercan, başkan yardımcısı Umut Can Yaylacı ve kurul genel sekreteri Asya Özdemir ADD Polatlı Şubesini ziyaret ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak, Polatlı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nın çevresine demir ferforje yaptırdık. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak Sakarya Zaferi’nin 101.yılı kutlamalarında üyelerimiz ile birlikte açılış kortejinde yürüdük. Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak Sakarya Zaferi’nin 101.yılı kutlamalarında üyelerimiz ile birlikte açılış kortejinde yürüdük. Polatlı Cumhuriyet Meydanında büyük Zafer’in coşkusuna halkımızla ortak olduk.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Dr.Hüsnü Bozkurt, genel başkan yd. Safa Yenice, genel saymanımız Basri Gürsoy ve ADD İktisadi işletme bşk.vk. Durur Gök Polatlı Şubesini ziyaret ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı açık hava etkinliği gerçekleştirerek kutladık. Halkımızla, hemşerilerimiz ile iç içe olduk.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak ADD Genel Merkezinizin düzenlediği 2022 yılı Danışma Toplantısı’na katılım sağladık.Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak Dr.Necip Hablemitoğlu’nu aramızdan ayrılışının 20. yıl dönümünde andık.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR