Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemİHALE İLANI

İHALE İLANI

Spread the love

İHALE İLANI
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
ULUSLARARASI İŞGÜCÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İşgücü Piyasasına Geçişin Desteklenmesi Projesi  (İSDEP II)
(Hibe No.: TF0B7815)
UİGM Kurum İçi Eğitim
Organizasyon Hizmetleri Alımı İhalesi
İhale No: FRIT2-MOLSS-WB-DDH-02

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre,

Avrupa Komisyonu ve Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası, Avrupa ve Orta Asya için Dünya Bankası Ortaklık Programı Programatik Tek Donör Vakıf Fonu için bir mali çerçeve ortaklık anlaşması imzalamıştır. Bu çerçeve anlaşma kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti ile Dünya Bankası (Banka) arasında İşgücü Piyasasına Geçişin Desteklenmesi Projesi  (Proje) finansmanı için bir hibe anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu finansman tutarının bir bölümünün UİGM Kurum İçi Eğitim Organizasyon Hizmetleri Alımı sözleşmesi kapsamındaki ödemeler için kullanılması planlanmıştır.
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü (İdare), ilgilenen firmaları hizmetin temini için Dünya Bankası ihale usul ve esasları doğrultusunda birim fiyat bedel üzerinden tekliflerini sunmaya davet etmektedir.
Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3c Maddesi hükümlerine göre 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu (KİK) hükümlerinden istisnadır. 
Tekliflerin, tekliflerin son verilme tarihinden itibaren altmış gün (60) süreyle geçerli olması gerekmekte olup, fiyat teklifleri Amerikan Doları (USD) veya Türk Lirası (TL) para birimi cinsinden verilebilir.Detaylar için tıklayınız.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR