Salı, Nisan 16, 2024
Ana SayfaGündemHaberYAZ KURSU İÇİN 23 HAZİRAN, YENİ DÖNEM ADAY KAYIT İÇİN 1 EYLÜL...

YAZ KURSU İÇİN 23 HAZİRAN, YENİ DÖNEM ADAY KAYIT İÇİN 1 EYLÜL SON TARİH

Spread the love

POLATLI BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZİ YAZ KURSU VE ADAY KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla kurulan; her yıl eğitim öğretim dönemi içerisinde 1000’den fazla öğrenciye ücretsiz eğitim imkanı sunan Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi; Yaz Kursu ve Aday Kayıt başvurularını kabul etmeye başladı.

 Eğitimde fırsat eşitliği parolasıyla öğrencilere derslerinde ve sınavlarında ücretsiz destek imkanı sunan Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tarafından başlatılan Yaz Kursu kapsamında; 6. 7. 8. 9. 10. 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yaz boyunca yeni dönem hazırlık dersleri, tekrar dersleri, etütler ve deneme sınavları düzenlenecek.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Yaz Kursuna katılmak isteyen öğrencilerin 23 Haziran 2023, Yeni Dönem Aday Kayıt Başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin ise 1 Eylül 2023 tarihine kadar Gazi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde hizmet veren Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Uzman öğretmen kadrosuyla Polatlılı öğrencilere ücretsiz eğitim veren ve derslerinde yardımcı olan Destek Eğitim Merkezi’ne başvuruda bulunmak isteyen ve Yaz Eğitim Kursu hususunda bilgi almak isteyen öğrenciler 622 21 17 ve 0505 159 28 30 numaraları üzerinden ulaşabilirler.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR