Cuma, Haziran 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberTEKE' DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

TEKE’ DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Spread the love

TEKE KURBAN   BAYRAMINI KUTLADI

Ak Parti Polatlı ilçe başkanı İlhami Teke , Polatlı halkının Kurban   Bayramı’nı kutladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Teke “Her zamankinden çok daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya, dayanışmaya ihtiyacımız var.Bayramı bunun için bir fırsat olarak görelim.

Annemizle, babamızla, komşularımızla bayramlaşalım; çocuklara hediyeler verelim; yaşlıları, yolda kalmışları, garibanları, akrabalarımızı unutmayalım “dedi.

Ak Parti Polatlı ilçe başkanı İlhami Teke , Polatlı halkının Kurban   Bayramı’nı kutladı .Ak Parti Polatlı ilçe başkanı İlhami Teke  Kurban Bayramı mesajında “Polatlı’lı hemşehrilerimizin, İslam dünyasının bayramını tebrik ediyorum.Bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.” Dedi.

Teke ” Sevgili Hemşehrilerim Mübarek Kurban   Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

   Bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşayacağımız Kurban Bayramında    Rabbim İbadetlerinizi kabul eylesin.

Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüşmeyi unutmayalım.  Nihayet, bayramımızı da idrak ediyoruz.

Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bayram yolculuğuna çıkan değerli Hemşehrilerim trafik kurallarına dikkat edelim, uykusuz yolculuktan, hızdan kaçınalım,sevinci, lütfen acıya dönüştürmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Değerli Polatlı’lı hemşehrilerimizin, İslam dünyasının Kurban   bayramını tebrik ediyorum.Bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR