Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberSULTANLAR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU…

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU…

Spread the love

HEDEF ŞAMPİYONLUK

26 Mart Pazar günü  Konyaaltı  Belediyesi Spor Kulübü maçı ile ligdeki on dördüncü  maçına çıkacak olan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olarak sezona devam ediyor.

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  bu hafta Konyaaltı Belediyespor ile  sahaya çıkacak.  Kendi evi ve seyircisi önünde  maça çıkacak olan Sultanların hedefi şampiyonluk.

Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün mücadele ile Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon ligde sadece bir mağlubiyeti olan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Sultanlar maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Polatlı Yeni Spor Salonunda oynanacak maç saat 15.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz sezon çıktığı 17 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sultanlar, bu yılda Polatlı’yı gururlandırmak için mücadele ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın destekleriyle büyük başarılar elde eden Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı ligi şampiyon olarak tamamlamak için ter döküyor.Polatlı, hentbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sultanlar maça liderlik için çıkacak. 26 Mart Pazar günü  Konyaaltı  Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı maçını izlemek isteyenler için 26  Mart Pazar günü saat:14.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR