Salı, Haziran 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BAYRAMLAŞTI

POLATLI BAYRAMLAŞTI

Spread the love

POLATLI DA BAYRAMLAŞMA  PROGRAMI YAPILDI

Kurban   Bayramı dolayısıyla Polatlı da bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Bulacak ve Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Polatlı halkı ile bayramlaştı.Bayramlasma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi, bayram mesaisinde olan sağlık,ve kolluk kuvvetleri personelleri, hastalar şehit ve gazi aileleri ziyaret edildi.

Kurban   Bayramı dolayısıyla Polatlı’da, bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Polatlı Konak Güldeste Salonu’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Murat Bulacak, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kamu kurumları , daire amirleri , gaziler , Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 Bayramlaşma töreninde konuşan  Kaymakam Murt Bulacak Gazze’de devam eden saldırılara dikkat çekti, İsrail’i zulmü kınadı

 BULACAK “ZULMÜ LANETLİYORUZ, KINIYORUZ”

 Murat Bulacak: “ Kurban Bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Cenabı Allah inşallah nice bayramlara ulaştırsın. Bayramlar özellikle bizlerin bir araya geldiği, mutlu olduğu sevenlerin kavuştuğu, akrabaların bir araya geldiği, kötülüklerin biraz daha unutulduğu, iyiliklerin öne çıktığı zamanlar. Bu vesileyle ben ne yazık ki az önce Başkanımızda söyledi. Müslüman aleminin başında türlü belalar, sıkıntılar var. En yakın belada biliyorsunuz yaklaşık 250 gündür veya daha fazla İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yaptığı zulüm. Bu zulmü lanetliyoruz, kınıyoruz. Cenabı Hak bir an önce onlara huzur versin diye niyaz ediyoruz. Yine bayramlar hepimizin yollara düştüğü akrabalarına, yakınlarına, sevdiklerine ulaşmak üzere gayret ettiği zamanlar. Ama hep uyarıyoruz, söylüyoruz. Lütfen araçta seyahat edecekler trafik kurallarına dikkat etsinler. Hepimizin, herkesin canı değerli. Kendi canımızı düşünmüyorsak bile karşıdaki cana değer vermek adına trafikte dikkatli gidelim. Hız sınırlarına dikkat edelim. Kemersiz yola gitmeyelim. Yorgunsak bir mola verelim. Sabahta yine Polatlı’nın çıkışında biz emniyetle, jandarmayla, şoförler odamızla uygulama yaptık. Yola çıkanlar 5 dakika mola verdiler sağ olsunlar. Arkadaşlarımız ikramlarda bulundu. Ondan sonrada hayırlı yolculuklar diledik. İnşallah isteriz ki onlar hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla geri dönsün. Yine bu vesileyle şehitler diyarı olan Polatlı’mızda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şehitlerimiz olmak üzere, şehit ailelerimiz olmak üzere bu vatana canlarını feda eden bu topraklara canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. Geride kalanlarımıza gazilerimize, hayatta olan gazilerimize hayırlı güzel ömürler diliyoruz. Tekrardan Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.”dedi.

YILDIZKAYA “YAHUDİ İSRAİL DEVLETİ DÜNYA’NIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA KATLİAMLARA DEVAM EDİYOR LANETLİYORUM”

Konuşmasında   Gazze’de devam eden katliamlara  dikkat çekerek   İslam coğrafyasında zulme sessiz kalan   arap dünyasını kınayan   Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya   “Yaklaşık 10 yıldır her bayram konuşmasında üzülerek bir şeyler söylüyoruz. Çünkü İslam dünyası bayramı bayram tadında yaşayamıyor. Dün Kafkaslarda, Balkanlarda yakınlarda Ortadoğu’da hemen yanı başımızda Suriye’de o bitti şimdi Gazze’de, Filistin’de, Beyrut’ta maalesef Müslümanların gözü yaşlı. Bu tabi üzücü bir hadise ve yine üzülerek söylüyoruz ki bu Yahudi katliamına karşı Dünya’da en gür sesi devletimiz iktidar ve muhalefetiyle birlikte çıkarıyorlar. Yine bizi soğutuyorlar ama Yahudi İsrail devleti Dünya’nın gözünün içine baka baka katliamlara devam ediyor. Buradan lanetliyoruz. Kurban Bayramı hürmetine Cenabı Hak’tan da mazlumların ahının yerde kalmamasını onların bir an önce huzura, sükuna kavuşmalarını niyaz ediyoruz. Bu durum karşısında sessiz kalan İslam coğrafyasındaki krallıkların, emirliklerin Arap dünyasını da buradan kınıyoruz. “dedi.

 Yıldızkaya “Bayram’ın Polatlı’mıza, ülkemize, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Biz Polatlı Belediyesi olarak Kurban Bayramı’yla ilgili bütün tetkikleri almış bulunuyoruz. Mezarlıklarımızda, Kurban kesim alanlarımızda arkadaşlarımız görevleri başındalar. İnşallah Pazar günü itibariyle en iyi bir şekilde bayramı geçirmek için çalışacaklar. Tabi her bayram söylüyoruz. Memleket seyahati yapan on binlerce insanımız yollarda. Hepsinin sağ salim geri dönmelerini, kazasız belasız yolculuk yapmalarını temenni ediyorum Cenabı Allah’tan. Hamdolsun biz ülkemizde huzur içerisinde, refah içerisinde bir bayram idrak ediyoruz. Bu huzur iklimini sağlayan bütün emniyet güçlerimize, polisimize, askerimize ve diğer güvenlik güçlerimize minnettarlığımızı bildiriyoruz. Onların ayaklarına taş değmesin. Cenabı Allah onları korusun. Bu  duygularla bayramınızı tebrik ediyorum. Başta şehit gazi annelerimizin ellerinden öpüyorum. İyi bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR