Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberMHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ BAŞKENT ANKARA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ BAŞKENT ANKARA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR 

Spread the love

GÜNGÖR “OTOBÜSLER 27 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDAN HAREKET EDECEK” 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 27 Mayıs Cumartesi Günü Saat 15.00’da Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi Ülkü Yolu Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Açık Hava Toplantısı’nda vatandaşlarla buluşacak. ‘Yeni Yüzyıl Yeni Türkiye İçin Omuz Omuza’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan Etimesgut Açık Hava Toplantısı için MHP Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından Saat 13.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüsler kaldırılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 27 Mayıs Cumartesi Günü Saat 15.00’da Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi Ülkü Yolu Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Açık Hava Toplantısı’nda vatandaşlarla buluşacak. 28 Mayıs Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin final mitingi niteliğinde olacak olan Etimesgut Açık Hava Toplantısı’na Polatlı’dan binlerce vatandaş katılacak.  

MHP İLÇE BAŞKANI GÜNGÖR; “TÜM KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ VE DAVA ARKADAŞLARIMIZI AÇIK HAVA TOPLANTIMIZA DAVET EDİYORUM” 

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör tüm Polatlılı vatandaşları davet ettiği açıklamasında konuya ilişkin; “Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri öncesi Etimesgut’ta vatandaşlarımıza hitap edeceği Açık Hava Toplantımızda kıymetli hemşehrilerimizle ve dava arkadaşlarımızla buluşacağız. 27 Mayıs Cumartesi Günü Saat 13.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan kaldıracağımız otobüsler eşliğinde büyük bir konvoyla toplantı alanına hareket edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Devlet Millet El Ele düsturuyla başarıyla geride bıraktığımız Milletvekilliği Seçimleri’nin ardından; 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri’ni de Büyük Türkiye Yüzyılı için alnımızın akıyla başarıyla tamamlayacağımıza inancımız tamdır. Tüm Polatlılı hemşehrilerimizi 27 Mayıs Cumartesi Günü Saat 15.00’da Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi Ülkü Yolu Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Açık Hava Toplantımıza davet ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.  

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR