Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberKARACA  BAŞKANLIĞINDA DEPREM BÖLGELERİNE PAZARLAR KURULACAK

KARACA  BAŞKANLIĞINDA DEPREM BÖLGELERİNE PAZARLAR KURULACAK

Spread the love

 FEDERASYON VE BİRLİK BAŞKANLARI TOPLANDI  HEDEF DEPREM BÖLGESİNDEKİ ESNAF  VE  SANATKARLAR

 Federasyon ve birlik başkanları bir araya geldi, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatların sorun ve sıkıntılarına yönelik fikir alışverişi yaptılar.  Özellikle deprem bölgesindeki esnafların sorunlarının en aza indirilmesi hususunda  bir dizi öneriler masaya yatırıldı .

 Deprem bölgelerinde Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Satıcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca başkanlığında Pazar yerleri kurulması noktasında çalışmalar başladı.

Ankara esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner , Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Satıcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca,Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, Türkiye Kahveciler Federasyonu Genel Başkanı Murat Ağaoğlu, Türkiye Elektrik Elektronikçiler Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Aslantürk ,Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Genel Başkanı Hayrettin Yıldırım Ankara Esnaf Odaları Birliğinde bir araya gelerek deprem bölgesindeki esnaf sanatkarların sıkıntıları ve talepleri EYT üzerinde esnaf ve sanatkarların yaşamış olduğu sıkıntıları istişare ederek öneriler sunuldu,  fikir alışverişinde bulunarak çözüme kavuşması hususunda çalışmalar başlatıldı.

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli  11 ili derinden etkileyen  depremin  üzerinden 47 gün geçti. Deprem bölgelerinde   depremzede vatandaşların yaraları el birliği ile sarılmaya devam ediyor.  Deprem bölgesinde    hayatta kalan ve yaşamını sürdürmeye çalışan esnaf   için Federasyonlar  işbirliği yapıyor.

 DEPREM BÖLGELERİNDE PAZAR YERLERİ KURULACAK

 Deprem bölgelerinde belirli alanlarda  vatandaşın temel gıda ihtiyaçlarını karşılanması hususunda  Pazar yerleri kurulacak. Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Satıcılar Federasyonu Başkanı  ve aynı zamanda Polatlı Pazarcılar odası başkanı olan Ali Karaca  Deprem bölgelerinde başlatılan Pazar yeri kurma çalışmalarını yakından takip ediyor.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR