Salı, Haziran 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberİYİ TATİLLER ÇOCUKLAR

İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR

Spread the love

KARNELER VERİLDİ YAZ TATİLİ BAŞLADI

Polatlı da 2023-2024 eğitim öğretim yılı tamamlandı. Öğrenciler Pazartesi günü itibariyle uzunca bir tatile merhaba diyecekler. Polatlı da eğitim öğretim yıl sonu karne dağıtım töreni  İnönü ilköğretimde gerçekleştirildi. Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ve Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç karne verdi. Kaymakam Bulacak ve Milli Eğitim Müdürü Kaloç öğrencilere yaz tatillerini çok iyi değerlendirmeleri hususunda bir dizi tavsiyelerde bulundular.

Türkiye genelinde  İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrencinin 11 Eylül 2023’te başlayan eğitim öğretim yılı, bugün sona erdi.2024-2025 eğitim-öğretim yılı ise 9 Eylül 2024’te başlayacak. Bu yıl öğrencilere, ders notlarının yanı sıra sosyal etkinliklere katılım durumlarının da yer aldığı yeni karneler dağıtıldı. 

 Polatlı  da ilk ve orta dereceli okullarda karneler dağıtıldı. Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ve Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç karne verdi . Kaymakam Bulacak  öğrenciler seslendi “Tüm yıl boyunca çalışmalarının karşılığını böylesi güzel karnelerle süsleyen öğrencilerimiz tatil boyunca hem dinlenip hem de bol bol kitap okuyarak kitaplardan da uzak kalmayın”dedi.

KAYMAKAM BULACAK : HEM DİNLENİN HEM DE KİTAP OKUYUN

Kaymakam Murat Bulacak TOBB Polatlı Fen Lisesinde karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.Kaymakam Murat Bulacak karne dağıtım programında öğrencilere seslenerek “2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bugün itibarı ile sona erdi. Tüm okul müdürlerimizi, Öğretmenlerimizi verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Karne alan öğrencilerimizi ayrıca tebrik ederim. Tüm yıl boyunca çalışmalarının karşılığını böylesi güzel karnelerle süsleyen öğrencilerimiz tatil boyunca hem dinlenip hem de bol bol kitap okuyarak kitaplardan da uzak kalmamalıdırlar”dedi.

KALOÇ :KENDİNİZE YENİ BİR YOL HARİTASI ÇIKARIN

Polatlı Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç yıl sonu mesajında öğrencilere seslendi. Kaloç “Sevgili öğrenciler, Eylül ayında açtığımız okullarımıza yaz tatili arası veriyoruz. Tatilde okullarımız yaz okulları ve destekleme yetiştirme kursları için sizlere açık olmaya devam edecek. Okullarımızı boş bırakmayarak yazında kendinizi geliştirmeye devam ediniz. Alacağınız karneler sizler için geride kalan yılın değerlendirmesi anlamını taşımaktadır. Önümüzdeki seneye daha güçlü başlamak için karnelerinizi ailenizle değerlendirerek kendinize yeni bir yol haritası çıkarınız. Tatilde sinema, tiyatro, gezi, spor, okuma ve yazma gibi faaliyetleri ihmal etmeyip güzel anılarınızı çoğaltınız.

POLATLI’YI TANIYIN VE TANITIN

Güzel ilçemiz Polatlı’nın tarihi yerlerini mutlaka ziyaret ediniz ve gelen misafirlerinize tanıtınız.Gezdiğiniz her yerle ilgili notlar tutarak tatil dönüşü arkadaşlarınızla paylaşınız. Sevgili velilerimiz, çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Tatil boyunca hem çocuklarımızın hem kendinizin sağlığına dikkat ediniz. Onların tatil dönüşü sağlıklı, mutlu ve hazır bir şekilde aramızda olması için gayret gösteriniz.

Ve Değerli Öğretmen arkadaşlarım tatilde bakanlığımızın sizler için hazırladığı uzaktan seminer ve kurs çalışmalarına katılarak mesleki gelişimimizi sürdürelim. Bu çalışmanın etkili ve verimli olması için özveri göstereceğinize inanıyorum.

Unutmayınız ki Sakarya Savaşının geçtiği bu toprakların her karışını gezmek, bilmek, anlatmak ve şehitlerimizi minnetle anmak hepinizin boynunun borcudur. Bu bilinçle hareket ederek güzel bir tatil geçirmenizi diliyor hepinize sağlıklı tatiller diliyorum”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR