Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGündemHaber290 MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

290 MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

Spread the love

14 Mayıs seçimlerinin ardından, TBMM’de 28. dönemde görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri Meclis’te yoğun bir şekilde sürüyor. Meclis’e şu ana kadar 290 milletvekili kaydını yaptırdı.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Meclis’e gelerek kaydını yaptırdı.

Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra gazetecilere konuşan Kurtulmuş, siyasi tarihin en önemli seçimlerinden birisini geride bıraktıklarını; milletin büyük bir teveccühle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek Türkiye’nin yeni bir döneme başlangıç yapmasına karar verdiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Meclise gelerek kayıt işlemlerini tamamladı. Erbakan’ın rozetini, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sacit Günbey taktı.

Erbakan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada partisinin, seçimin kazananlarından biri olduğunu dile getirdi.

Sabah saatlerinden itibaren TBMM Şeref Holü’ne gelen çok sayıda milletvekili kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı, AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Ömer İleri, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Faruk Dinç ile HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Batman Milletvekili Serkan Ramanlı bugün Meclise gelerek kayıt yaptıran isimler arasında yer aldılar.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR