Çarşamba, Nisan 17, 2024
Ana SayfaGündemAVCI REGAİP KANDİLİNİ TEBRİK ETTİ

AVCI REGAİP KANDİLİNİ TEBRİK ETTİ

Spread the love

AVCI “MÜBAREK ÜÇ AYLAR AİLELERİMİZE, ULUSUMUZA VE İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda manevi duyguların anlam bulduğu, Regaip Kandili’nin ilçemize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Avcı, ”Bağışlanma ve arınma ayları olarak bildiğimiz Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başlangıcı olan bu müstesna gecenin Polatlı’mıza ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini, toplumsal dayanışma duygumuzun artarak devamını temenni ediyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, mesajında, İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin toplumsal hayatta da özel, önemli ve vazgeçilmez bir yeri olduğuna vurguladı. Avcı ”Birlik ve beraberliğimizin her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaip Kandili’nin ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘Komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan özel gecelerden biri olan Regaib Kandili’nde edilecek duaların kabul edilmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” temennisinde bulundu.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR