Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemADD UĞUR MUMCU'YU 30. YILINDA ANACAK

ADD UĞUR MUMCU’YU 30. YILINDA ANACAK

Spread the love

HATİPOĞLU’NDAN ANMA ETKİNLİĞİNE DAVET

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi 24 Ocak 2023 Salı günü saat 13:00’te Uğur Mumcu ve Devrim Şehitlerini  anacak Polatlı Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan anma etkinliğine yönelik duyuru yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hatice Hatipoğlu “ Polatlı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleştireceğimiz anma etkinliğimize, tüm üyelerimiz ve Polatlılı hemşehrilerimiz davetlidir.”dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube Başkanı Hatice Hatipoğlu “gazeteci Yazar Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle yad edeceğiz” dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak, 24 Ocak 2023 Salı    günü saat 13:00’te Uğur Mumcu ve Devrim Şehitlerini  anacak. Polatlı Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan anma etkinliğine yönelik duyuru yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hatice Hatipoğlu “. Polatlı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleştireceğimiz anma etkinliğimize, ve aynı gün saat:14.30 da Polatlı Kent Konseyi binasında gazeteci –yazar Işıl Kansu’nun  katılımı ile Türkiye Cumhuriyet’inin dünü bugünü ve yarını konulu  söyleşimize  tüm üyelerimiz ve Polatlılı hemşehrilerimiz davetlidir.”dedi.

HATİPOĞLU “RUHUN ŞAD OLDUN DEMOKRASİ AŞIĞI ATATÜRK’ÜN ASKERİ, KALPAKSIZ KUVAYI MİLLİYECİ”

 Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube Başkanı Hatice Hatipoğlu “gazeteci Yazar Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle yad ediyorum” dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şube Başkanı Hatice Hatipoğlu , gazeteci yazar Uğur Mumcu’nun vefatının 30. Yılında   Ruhun şad oldun demokrasi aşığı Atatürk’ün Askeri, Kalpaksız kuvayii milliyeci”ifadelerine yer verdi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ— 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR